Відновлення даних на Windows або Mac з Data Rescue 5

Data Rescue 5 Prosoft Engineering — це кращий вибір ПО для відновлення даних для Mac пристроїв. Але версія програми для Windows також заслуговує на увагу. Інструмент відрізняється швидкістю відновлення багатьох типів файлів, і пропонує широкий спектр функцій, які роблять його корисним як для рядового користувача, так і для бізнесу. Він досить простий навіть для самого початкового користувача, але й досить функціональний для ІТ-фахівців.

Відновлення даних на Windows або Mac з Data Rescue 5

Версії та ціни

Prosoft Data Rescue 5 поставляється в версіях для Mac, для Windows та Професійна версія (Professional), яка одночасно сумісна з Mac і ПК.

Стандартна ліцензія на версії для Mac і для Windows оцінюється в 99 доларів США і дозволяє необмежений обсяг відновлення даних на п’яти пристроях. Вона призначена, в першу чергу, для особистого використання.

Data Rescue 5 Professional — це більш потужний інструмент для відновлення даних, призначений для ІТ-фахівців або бізнесу. Річна підписка дозволяє необмежене використання цієї версії і становить $ 299 за перший рік та $ 199 за другий. Версія Professional може бути використана на необмеженій кількості пристроїв. У ній доступні професійний користувацький інтерфейс, можливість відновлення з RAID та інструмент безпечного видалення файлів.

Особливості

Data Rescue 5 може бути встановлений, зареєстрований і готовий до сканування всього за декілька хвилин. Від установки до відновлення, інтерфейс програми веде весь процес відновленя ваших файлів.

Data Rescue 5 program interface

Відновлення файлів можливе з настільних ПК, ноутбуків, зовнішніх накопичувачів, карт пам’яті SD чи CF, жорстких дисків і багато чого іншого. Інструмент підтримує як файлові системи HFS, так і NTFS.

За допомогою Data Rescue 5 ви можете провести пошук втрачених файлів в Стандартному або Професійному режимах. Доступні два типи сканування: Швидке і Глибоке.

Data Rescue 5

Оскільки сканування дисків і відновлення файлів може бути тривалим процесом, Data Rescue 5 дозволяє вам отримувати повідомлення по електронній пошті про завершення процесу сканування або відновлення файлів.

Data Rescue 5

Крім нових сканувань дисків, Data Rescue 5 дозволяє переглядати результати попередніх сканувань, клонувати дані збійного диска на робочий і створювати окремий диск відновлення.

Веб-сайт Prosoft Engineering пропонує широкий спектр ресурсів для користувачів, включаючи відеоуроки, блог, керівництва користувача і відповіді на найбільш поширені питання. Якщо вам потрібна безпосередня допомога, ви можете зателефонувати в компанію або поговорити з ким-небудь через чат або електронну пошту. Єдина функція підтримки, яка відсутня — це форум.

Обмеження

Data Rescue не має доступу до мережі, тому ви не зможете віддалено запускати програму на іншому ПК в своїй мережі. Але для цього існують інші інструменти.

В програмі немає української чи російської мови інтерфейсу.

Valery Martyshko

Автор: , Технічний письменник

Автор, перекладач та технічний спеціаліст компанії Hetman Software. Має майже десятирічний досвід роботи в IT сфері, який охоплює різні галузі: від ПК з Windows та мобільних пристроїв, до фото та відео обладнання, сигналізацій та систем відеоспостереження, і т.д. Окрім іншого, є також спеціалістом по Android, Windows та Microsoft Office. Є експертом в області відновлення даних, файлових систем, пристроїв зберігання даних, RAID масивів.

Vladyslav Kupriyenko

Редактор: , Технічний письменник

Редактор статей блогу, автор та ведучий рубрики на YouTube каналі компанії Hetman Software. За освітою: спеціаліст з обслуговування комп’ютерних систем та мереж, вивчав розробку програмного забезпечення. Має досвід роботи в IT сфері, який охоплює різні галузі: адміністрування комп’ютерної мережі та обладнання, контроль та підтримка роботи Інтернет, офісних та спеціалізованих програм. Є фахівцем в області відновлення даних, файлових систем та пристроїв зберігання даних.

Рекомендуємо для вас

Вас вітає асистент Hetman Software створений на основі штучного інтелекту.
Розпочати чат